Koorkamp Erezée 2018

Het Onze-Lieve-Vrouwkoor ging met 82 kampgangers 11 dagen op kamp in La ForgeErezée. Vier jaar geleden ging het koor ook al eens op kamp op deze plek en het was voor velen een leuk weerzien met het terrein.

Het thema dit kamp was ‘het leger’: Join la Forge! Het koor bouwde het terrein dan ook om tot een militaire basis. De speelvogels waren de spionnen, de bengels het medisch team, de juniores de marine, de seniores de landmacht en de keuken was de luchtmacht.

De oudste groep, de seniores, sliepen op tweedaagse in legertentjes en reden zelfs met een echte legerwagen mee, wat hun ook wat minder kilometers op hun tocht opleverde.

De grote bende amuseerde zich heel erg, maar oh wat was het warm. Gelukkig kon het weinige water in de rivier toch wat verkoeling bieden.

Samen spelen, samen wandelen, samen leren, samen slapen, samen eten, samen zingen, samen rond een kampvuur zitten: het was heel fijn om zo dicht bij elkaar te leven en te genieten van ieders aanwezigheid.

De elfkoppige leidingsploeg entertainende de kinderen van ’s ochtends tot s avonds en de keukenploeg zorgde voor heerlijke maaltijden.

Het koor beleefde alweer een fantastisch en zonovergoten kamp midden in de natuur. De batterijen zijn weer opgeladen om er een geweldig werkjaar van te maken.

Margo