top of page

zo 12 nov

|

Mechelen

Herdenkingsviering Bob Peeraer

50 jaar pastoor van Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijle, stichter en bezieler van het Onze-Lieve-Vrouwkoor en geestelijk begeleider van de Jeugdgroep Jamaswapi. We zeggen dank met muziek, woord en beeld, met aansluitend receptie in de kerk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Herdenkingsviering Bob Peeraer
Herdenkingsviering Bob Peeraer

Tijd en locatie

12 nov 2023, 15:00

Mechelen, Onze-Lieve-Vrouwestraat, 2800 Mechelen, België

Over het evenement

We hadden zo graag met zijn allen BOB PEERAER op 20 maart 2021 begeleid naar zijn laatste rustplaats, maar corona heeft er anders over beslist. Er mochten maar 50 mensen op zijn uitvaart aanwezig zijn.

We nodigen jullie daarom van harte uit op zondag 12 november om 15 uur in de kerk van Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijle om BOB PEERAER in zijn kerk op gepaste wijze te gedenken. Wij doen dit met muziek die hem nauw aan het hart lag, gezongen door zijn koor en met samenzang, waar hij zo van hield.

Aansluitend is er in de kerk een ruim ontmoetingsmoment in de geest van Bob. Het was zijn wens dat het koor en de gemeenschap van Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijle op weg zouden gaan naar een nieuwe toekomst, aangepast aan de tijd waarin we nu leven.

Om in te schatten hoeveel personen aanwezig zullen zijn, vragen we om je in te schrijven via https://tinyurl.com/9dst7a2y.

Om deze herdenkingsviering financieel mogelijk te maken, doen we beroep op jullie vrijgevigheid. Je kan ter plaatse een bijdrage geven of vooraf storten op het rekeningnummer BE75 4050 0847 0151, op naam van Stichting Vicariaat VLBM afd.458, met vermelding: bijdrage herdenking Bob Peeraer. Heel veel dank!

We hopen dat je er kan bij zijn om samen Bob te herdenken in grote dankbaarheid voor wat hij ons gegeven heeft.

Deel dit evenement

bottom of page