top of page

Vokalis

Ben je 18 jaar of ouder en heb je de smaak van het zingen te pakken, dan pas je vast in ons volwassenenkoor Vokalis. Vokalis telt ongeveer zestig mannen en vrouwen die wekelijks samenkomen om samen te zingen en zo hun muzikale grenzen te verleggen. Ze doen dat door verschillende muziekstijlen te kiezen (van klassiek over jazz tot moderne koorbewerkingen) in allerlei talen.
Vokalis werkte samen met verschillende andere koren en muzikale ensembles en zette al heel wat mooie projecten op poten. Wil jij graag deel uitmaken van ons kooravontuur en mee je schouders (of moeten we zeggen: stem?) zetten onder onze komende projecten? Welkom bij Vokalis!
We repeteren elke week met onze dirigent Jeroen Keymeulen en onze pianist/organist Wannes Vanderhoeven.

Repetitietijden Vokalis: zaterdag van 20:15 tot 22:15 uur.

Optreden%20koor-41_edited.jpg
jeroen keymeulen.jpg

Jeroen Keymeulen behaalde aan het Lemmensinstituut drie masterdiploma’s in de muziek: klassieke gitaar, kamermuziek en orkestdirectie. Om zich verder te bekwamen in koordirectie volgde Jeroen verschillende masterclasses. Sinds dan dirigeerde Jeroen verschillende koren en in november 2016 kwam hij terecht bij Vokalis. Hij combineert koordirectie met andere muzikale projecten. Zo gaf hij les in het DKO en was hij directeur van verschillende academies. Vandaag is Jeroen directeur van Koor & Stem vzw en wordt hij vaak gevraagd voor muziekstages.

Wannes Vanderhoeven is gastprofessor aan de AP in Antwerpen, leraar muziekgeschiedenis, begeleidingspraktijk en orgel aan het conservatorium van Mechelen en pianist-begeleider bij het Conservatoriumballet Mechelen en bij Vokalis.

wannes%20aan%20het%20orgel_edited.jpg
Vokalis Page: Diensten
bottom of page