Kolor

Zit jij in de derde kleuterklas, het eerste, tweede, derde of vierde leerjaar? Vind jij zingen leuk en zie je het helemaal zitten om dat samen met vriendjes en vriendinnetjes te doen? Dan is kinderkoor Kolor misschien wel iets voor jou! Je leert om eenstemmig en meerstemmig te zingen, een andere taal zal voor jou ook een makkie worden en onze dirigente weet de leukste danspasjes. Natuurlijk mag je alles wat je leert ook regelmatig laten zien … euh, horen op het podium. Kom jij uit volle borst meezingen?

Wij repeteren elke week samen met onze dirigente Elke en onze pianist Tom. Kolor is opgedeeld in twee groepen: Mini-Kolor en Maxi-Kolor.

  • Repetitietijden Mini-Kolor (3e kleuterklas en 1e leerjaar): zaterdag van 15:00 tot 15:45 uur.

  • Repetitietijden Maxi-Kolor (2e, 3e en 4e leerjaar): zaterdag van 16:00 tot 17:00 uur.

Kinderkoor -72.jpg
levende kerststal 2019  (15).JPG

Elke Vandenbogaerde (°1995) is opgegroeid met muziek én met het Onze-Lieve-Vrouwkoor. Ze wist dus al heel vroeg dat ze ook iets met muziek wilde doen. Elke studeerde af als master in de muziektherapie aan LUCA School of Arts campus Lemmens. Daarnaast volgt ze enkele bijscholingen omtrent koordirectie en is ze dirigente van Kolor, Koloriet en Koraal.

Tom Van Der Plas (°1991) is van kleins af aan gebeten door de muziekmicrobe. Geboren in een muzikale familie, experimenteerde hij met veel verschillende muziekinstrumenten. Intussen speelt hij muziek, schrijft hij muziek, leidt hij verschillende koren en speelt hij piano bij Kolor, Koloriet en Koraal.

foto handen Tom.jpg
 

Koorkalender Kolor